Nosto

Testaa taitosi!

Verkkopääsykokeilla testaat osaamisesi tason edullisesti sekä laadukkaasti valmistautuessasi yliopiston pääsykokeisiin. Ratkomalla tehtäviä aikaa vastaan valmistat itseäsi tehokkaasti myös itse koetilanteeseen!


Tilaa tunnukset Kirjaudu sisään tunnuksilla

Ohjeet

Pääset aloittamaan verkkopääsykokeen tekemisen syötettyäsi tilausvahvistuksessa saamasi aktivointikoodin kirjautumistoiminnon yhteydessä olevaan kenttään. Kokeen tekemiseen sinulla on aikaa saman verran kuin oikeassakin pääsykokeessa, joten esimerkiksi lääketieteellisessä verkkopääsykokeessa sinulla on viisi tuntia aikaa vastata kokeen kysymyksiin. Mikäli kokeessa on avoimia kysymyksiä, vastauksiesi tulee mahtua annettuun tilaan.

Yksityisyyssuojan vuoksi, emme julkaise kenenkään nimiä tilastoissamme, vaan korvaamme ne numerokoodein.

Painamalla ”Kirjaudu sisään”-painikkeesta, siirryt koesivulle, josta pääset aloittamaan kokeen tekemisen. Kello käynnistyy, kun painat ”Aloita koe”-painikkeesta. Kun annettu aika on kulunut, vastauskentät sulkeutuvat.

Merkintöjen tekemiseen ja muut vastaustekniikkaan liittyvät kysymykset: info@verkkopääsykokeet.fi. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mielellämme, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn verkkopääsykokeestasi!


FAQ - useimmin kysytyt kysymykset


Mitä teen, jos vahingossa suljen selaimen tai Internet-yhteys katkeaa hetkellisesti kesken kokeen tekemisen?
Ei hätää, pääset annettuna koeaikana (lääketiede viisi ja kauppatieteet neljä tuntia) jatkamaan kokeen tekemistä kirjautumalla kokeeseen uudestaan!