Nosto

Testaa taitosi!

Verkkopääsykokeilla testaat osaamisesi tason edullisesti sekä laadukkaasti valmistautuessasi yliopiston pääsykokeisiin. Ratkomalla tehtäviä aikaa vastaan valmistat itseäsi tehokkaasti myös itse koetilanteeseen!


Tilaa tunnukset Kirjaudu sisään tunnuksilla

Yhteistyökumppanit

Turun Pääsykoevalmennus Oy


Turun Pääsykoevalmennus on turkulaisten medisiinarien perustama yritys, joka järjestää laadukkaita valmennuskursseja lääketieteelliseen tiedekuntaan pyrkiville. Kaikki opettajamme ovat lääketieteen opiskelijoita, joilla on työelämän ja aikaisemman opiskelun ansiosta erikoisosaamista opettamastaan alasta – fysiikasta, kemiasta tai biologiasta. Kurssiemme poikkeuksellisen pienet ryhmäkoot mahdollistavat miellyttävän ja tehokkaan oppimisympäristön.

Valmennuskurssilla keskitytään valintakoemateriaalin keskeisten asioiden ymmärtämiseen ja aineistotehtävien vastaustekniikan kehittämiseen. Tarvittaessa opettajat kertovat tunneilla omasta hakuprosessistaan ja jakavat opiskeluvinkkejä, jotka auttoivat heitä pääsemään lääketieteelliseen tiedekuntaan.

Katso lisää valmennuskursseistamme www.paasykoevalmennus.fi.

LexKurssit


LexKurssit on järjestänyt yli 40 vuotta valmennuskursseja Turun oikeustieteelliseen pyrkiville. Kurssien takana on Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden oma ainejärjestö Lex ry. Vuonna 2012 sisäänpäässeistä opiskelijoista 75% oli osallistunut LexKurssien valmennuskurssille.

Valmennuskursseilla perehdytään pääsykoekirjallisuuteen kokonaisvaltaisesti ja johdatetaan oikeustieteelliseen ajattelutapaan sekä tehokkaaseen opiskelutekniikkaan, joita pääsykokeissa menestyminen edellyttää. Luennoitsijat ovat erikoistuneet oman alansa oikeudellisiin kysymyksiin ja osaavat auttaa sinua haastavimmissakin kysymyksissä. Ohjaajat, tuutorit ja kurssikaverit tsemppaavat sinua ylläpitämään lukumotivaatiotasi. Valmennuskurssin avulla voit saavuttaa päämääräsi – opiskelupaikan Turun oikiksessa!

Katso lisää valmennuskursseistamme www.lexkurssit.fi.

Valmennusakatemia, Turun KY:n valmennuskurssi

Valmennusakatemia on Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n omistama kurssijärjestäjä. Opiskelijalähtöisyytemme takaa valintakokeessa onnistumisen 23-vuoden kokemuksella. Tiedämme, mitä se käytännössä vaatii. Lukumotivaation lisäksi tarvitset asiantuntevaa opetusta, jonka me sinulle tarjoamme.

Valmennusakatemian verkkopuoli, Verkkoakatemia, tarjoaa valmennuskurssin verkossa. Helppouden lisäksi kurssi on edullinen laadusta tinkimättä. Verkkoakatemian valmennusmetodi on yksinkertainen: Sinä luet pääsykoekirjoja oman tahtisi mukaan ja syvennät oppimistasi verkkoympäristöstä löytyvien materiaalien ja ammattitaitoisten opettajien luentojen parissa. Koska ajankäytön valitset sinä, voit katsella opetusvideoita silloin kun sinulle parhaiten sopii ja aivan niin monta kertaa kuin haluat.

Katso lisää valmennuskursseistamme www.valmennusakatemia.com ja www.verkkoakatemia.com.